søndag den 13. januar 2013

"Det gode brød" - Chad Robertson

Chad Robertson er en af verdens bedste bagere fra San Francisco. Denne smukke bog beskriver hans måde at lave brød på, og alle bogen opskrifter tager udgangspunkt i en grundopskrift på brød. Metoden er meget omstændig og tager lang tid, men da brødet endelig var bagt, var der ingen tvivl - det er det bedste brød der nogensinde er kommet ud af min ovn.
Her er nogle af mine erfaringer.

  • Det er meget vigtigt at bruge økologisk mel, da mel der ikke er økologisk ikke reagerer på samme måde og har svært ved at udvikle de naturlige gæringsprocesser. 
  • Jeg bagte brødet i en Römertopf og dette fungerede rigtig fint. 
  • Når først man har fulgt opskriften 1 gang virker det meget mindre omstændigt næste gang du skal bage. 



Så skynd dig at få lavet din "kultur", og næste gang du har en HEL dag hjemme, kan du hygge dig med ar bage dette skønne brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar