tirsdag den 3. juni 2014

Nimb terrasse

I forbindelse med fredagsrock i Tivoli, spiste jeg på Nimb terrasse, som ligger inde i haven.
Det er muligt at vælge mellem 2 forudbestemte menuer (4 retter til 400 og 6 retter til 600) eller a la carte.
Vi valgte de 4 retter.
Som snack blev først serveret poppet svineskind og malt med røg (som steg ud af da låget blev løftet) samt hummermayo. 

Vi drak bare øl til maden, der var ikke det store udvalg, men vi fik bl.a. denne weiss bier, som ikke minder om nogen anden weiss bier jeg har fået, på den gode måde. Virkelig smagfuld, frugtrig og med en fantastisk aroma. 

Forretten var brændt jomfruhummer med jordskokker, æble og dild. Meget flot, enkel og velsmagende sommerret.

Herefter fulgte stenbidderrogn med glaskål, blomkål og sprødt kyllingeskind. En solid mængde stenbidderrogn, som bestemt ikke gør mig noget, da jeg er helt pjattet med det.

På nuværende tidspunkt havde vi endnu ikke fået brød, og måtte selv bede om det. Hvilket jeg er glad for vi gjorde, da brødet var utrolig lækkert. Desværre lignede smørserveringen rester fra de andres bord, hvilket det selvfølgelig ikke var, men det præsenterede sig virkelig uheldigt.

Til hovedret fik vi grillet kalvetykkam med løg, ramsløg og sauce. Kalvekødet var inden grillen tilberedt ved lav varme i mange timer, hvilket gjorde det super mørt, men desværre også fuldstændig uden tekstur og den mest kedelige farve. Det er nok en smagssag, men for mig blev det for meget, som om det var blevet tygget på forhånd. 

Til dessert fik vi rabarber og kørvelis. Jeg skal helt sikkert selv forsøge mig med kørvelis, da det fungerede vanvittigt godt smagsmæssigt og desuden havde den smukkeste farve.

Jeg bestilte herefter ost, som kom med solbær, rødbede og karse. Den bløde søde solbærmarmelade og den nærmest "indtørrede" rødbede var helt perfekt til den smagfulde ost. Jeg er rigtig glad for jeg fik denne servering med.

Prismæssigt synes jeg det er ok, og stemmer fint overens med madens niveau. Desværre havde vores tjener flere gange ikke tjeck på hvad der var på tallerkenen, når man spurgte ind, han rodede rundt i vores bestillinger (som ikke var synderligt komplicerede) og glemte vores brød. Det trak altså ned på den samlede oplevelsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar