tirsdag den 3. juni 2014

Meyers i Lyngby - Brunch

I weekenden besøgte jeg for første gang Meyers i Lyngby, som består af både restaurant, foodcourt, bager, madkurser mm. Stedet er virkelig flot og indbydende.
Restauranten byder på en lækker brunch i weekenden til 169kr inkl drikkevarer og med mulighed for tilkøb. Denne indeholder selvfølgelig Meyers lækre brød med smør, marmelade, 2 x ost og pølse samt rullepølse. På bordet kommer desuden en kande kaffe og en karaffel most. Brunchen indeholder desuden røræg med stegte asparges og bacon samt skyr med granola og sirup.
Vi købte to brunch samt ramsløgspølser til to voksne og 1 barn, og det var rigeligt, ingen gik sultne derfra og der blev endda efterladt lidt.
Det hele bliver serveret til deling på fade på nær skyren, som er portionsanrettet. Det er en virkelig god måde at få brunch serveret på, så man selv kan tage lidt over på sin tallerken efterhånden, i stedet for den traditionelle tallerken servering.

Min datter fik desuden to macarons; hindbær og lakrids, som hun selv var med oppe og vælge i bageren.
                            
Dejlig brunch og lækkert sted, hvor jeg helt sikkert kommer igen. Jeg drager snart forbi foodcourt for at prøve et par af deres pizza'er, som lyder afsindigt gode.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar