fredag den 19. september 2014

Gran Torino - anmeldelse

Madklubben har endnu engang udvidet repertoiret af restauranter. Deres nye italiener hedder Gran Torino og ligger i en gammel lagerbygning i en baggård ved sortedams dosseringen. Lokaler og indretning er helt fantastisk flot og der er noget nærmest udansk over det - på den virkelig cool måde. Det er i den grad velkomment i den ellers store bølge af nynordiske naturlige restauranter der fylder i disse år.

Vi var der tidligt en lørdag aften, da vi skulle videre, så vi var bare forbi til en lille bid mad. Gran Torino kører ikke med samme menu koncept, som Madklubbens restauranter normalt gør. Her serveres primært pizza og pasta, men selvfølgelig findes der også både en kød og fiskeret samt forskellige forretter/antipasti. Herudover fåes et udvalg af tavleretter.

Vi valgte en lille antipasti til to til at starte med.


Fin alsidig servering og virkelig billig. Men desværre også til den kedelige side, der manglede generelt meget mere smag.

Herefter valgte vi begge pasta fra tavlen, denne var med svampe fyld samt stegte svampe til.
Langt fra den bedste pasta jeg har fået, det mest interessante var de stegte svampe. Fyldet var for bastant, så det lå som en hård klump inde i pastaen, det havde klædt den at være mere lind.

En lidt kedelig madmæssig opevelse. Men al begyndelse er svær, så jeg tænker at vende tilbage, da pizzaerne da også skal prøves.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar