lørdag den 20. april 2013

The Italian - anmeldelse

Da min yngste datter har været på koloni i denne uge, måtte min mand, min ældste datter og jeg traditionen tro selvfølgelig ud og spise. Det blev til et besøg hos Cofoco restauranten The Italian. Her kan man få en menu med tre retter til 295 kr, eller en menu med tre retter hvor hovedretten er pizza til 225 kr. Desuden kan der selvfølgelig bare bestilles enkelt retter fra kortet.
Vi fik lækre boller med let smag af pesto til start, og hertil stod der dyppe olie på bordet.
Til forret valgte jeg Proscuitto San Daniele, lækker lufttørret skinke med artiskok, oliven, grillet peberfrugt og aioli.
 En rigtig lækker og enkel servering, aioli'en var lækker velsmagende.

Min datter fik Mozzarella Buffala, tomater med basilikum/olivenolie og mozzarella.
Mozzarella'en var lækker frisk og blød, desværre var tomaterne lidt for overmodne, så de virkede nærmest smattede.

Min mand fik carpaccio med trøffelolie.
Denne manglede generelt smag. Der var en let smag af trøffel ellers smagte det ikke af noget.

Til hovedret fik min datter og jeg pizza, henholdsvis Pizza Margherita og Pizza prosciutto.

Begge pizza'er var lækre, enkle og velsmagende, dog til den lidt underkrydrede side. Da vi var færdige var der stadig en hel pizza tilbage, som vi fik med hjem.

Min mand fik Filetto, oksemørbrad med kartoffel, løg og gremolata.
Kødet havde fået et par minutter for meget, og endnu engang manglede der smag.

Til dessert fik jeg tiramisu.
Jeg elsker virkelig tiramisu, og her var der tilføjet et godt lille tvist med små knasende stykker af chokolade. Savoiardi kagerne havde desværre ikke fået lov at trække nok, og var derfor lidt tørre og uden så meget smag. Ellers en god dessert.

Min datter fik passionsfrugt tærte med marengs og chokolade is.
 Tærten var sød og syrlig, rigtig dejlig. Men isen smagte mere at kakao sødet med for meget sukker end af chokolade - ærgeligt.

Min mand sluttede af med en klassisk Affogato. Det er bare altid godt og virkelig svært at ødelægge.

Alt i alt et hyggeligt sted og fin mad til prisen, men ærgerligt at der ikke blir gjort mere ud af krydringen, så det sidder lige i skabet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar