lørdag den 3. november 2012

Rosé champagne dinner på Søllerød kro - Anmeldelse

Torsdag aften havde vi billet til Leisner vines Rosé champagne middag på Søllerød kro. Det var selvfølgelig i stor grad champagnen der var fokus på, men de 5 retter vi fik hertil var bestemt af lige så høj standard.
Vi blev seatet ved et 8 personers bord med 3 andre par, og faldt hurtigt i snak med et andet par ved bordet, som bestemt var med til at gøre det til en rigtig hyggelig aften.
1. ret var helt tyndtskåret torsk med lækre stykker af syltede asparges med perfekt afstemt sød/sur smag. Retten var lækker mild og med god smag af dild. Champagnerne havde det lidt svært til den gennemtrængende dild.
2. ret var et perfekt tilberedt stykke havtaske med tyndtskåret glaskål og rosenkål - ren velsmag.
3. ret var ravioli med svampe. Da tallerkenen kommer på bordet breder der sig en fantastisk duft af den hummerbisquen, raviolien serveres i. Raviolien var fyldt af velsmagende svampe, der spillede perfekt med bisquen, en rigtig skøn efterårs ret.
4. ret var brissel. Desværre er min kærlighed til brissel blevet destrueret lidt efter at have fået en kæmpe brissel serveret. Så selvom den lille brissel vi fik serveret var veltilberedt, kunne jeg ikke få den hele ned og ikke rigtig nyde retten.
5. ret var oksemørbrad, som var lækker blød, rød og mør. Jordskokken skabte en nærmest røget smag, der passede rigtig godt til retten.

Efter maden blev der serveret kaffe og petit four, som en dejlig afrunding af aftenen.
Mængden af champagne var tæt på overvældende, men en fantastisk oplevelse. Min personlige favorit denne aften var 2. sidste på kortet, så i den noget pebrede ende. Men også Veuve clicquot'en var rigtig spændende.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar