fredag den 22. juni 2012

Madklubben Vesterbro - Anmeldelse


Da vi havde et par dage alene med vores ældste datter blev vi hurtigt enige om at vi måtte ud og spise. Da min datter Karla er stor fan af Masterchef faldt valget på Anders Aagårds nyeste Madklubben Vesterbro.
Stedet er kæmpe stort og virkelig flot, vi stod der da de åbnede og der gik ikke længere før restauranten var fyldt. Det er meget Vesterbro-agtigt, smart og med Malk de Koijn på anlægget - dejligt afslappet og rigtig god stemning. Der gik længe før vi fik lov at bestille og vi måtte til sidst selv henvende os. Og tjenerne var desuden ikke så orienterede om menukortet, men søde til at gå ud spørge og ta min datter med op og kigge på drikkevarer. Til min datters store glæde kiggede Anders Aagård lige forbi.
Jeg bestilte til forret et bræt med peber svinepølse, røget gås med sennepsmayo, terrin af svin og syltede løg og rødbeder. Det var en kæmpe portion, kunne sagtens være delt mellem to. Alt smagte dejligt, dog var terrinen lidt smagsløs.
Til forretten fik vi desuden det klassiske Madklubben maltbrød, dog den kedeligste version jeg endnu har fået.
Min mand valgte clamchowder til forret, lækker klassisk cremet suppe.
Til hovedret fik jeg torsk med diverse kål og persillesovs. Vanvittigt flot ret, men desværre uden den store smag, det mest interessante var faktisk al den forskellige kål, der var perfekt tilberedt og saltet.
Min datter fik svinekæber med persillerod og kartofler, og dette røg ned med stort velbehag (vi andre måtte ikke smage).
Min mand fik en super lækker bøf med løg - så englene synger, som han selv beskrev den.
Min datter valgte selvfølgelig alle tre desserter på én gang for de 50kr ekstra som det koster. Og utrolig nok kom hun næsten igennem alle tre.
Første dessert var lakridsis med mokka - virkelig virkelig lækker og velsmagende lakrids smag.
2. dessert var citronfromage med blød marengs. Fromagen ku godt ha været mere cremet, men marengsen var perfekt sød og blød til den let sure fromage.
3. og sidste dessert var mandeltærte med groft hakkede mandler og svesker. Det fungerede rigtig godt med de grove mandler i, så tærten blev lidt rustik. God smag.
Det var alt i alt et rigtig hyggeligt besøg, noget mad fungerede bedre end andet, men vi gik alle glade og mætte derfra.

1 kommentar:

  1. Vi er meget glade for, at I alt i alt havde et hyggeligt besøg på Madklubben Vesterbro. Vi håber, vi kan gøre det endnu bedre, når I kigger forbi næste gang!

    Bedste hilsner,
    Anne Mette Hancock
    Madklubben.

    SvarSlet