lørdag den 7. april 2012

Bistro Kivi - Anmeldelse

Gennem earlybird.dk købte jeg en 4 retters menu på Bistro Kivi til 230kr (uden drikkevarer). Bistro Kivi er vietnamesisk, og ligger på Vesterbro.
Selve stedet er lidt mærkeligt indrettet, med en del af restauranten liggende i kælderplan og en anden del i høj stue plan. Til gengæld var der helt fyldt da vi kom, og det væltede ind med folk hele aftenen, faktisk stod folk og ventede længe på at få bord (ikke så positivt når man har bestilt).

Menuen var forudbestemt gennem earlybird, men vi fik lov til at ændre dessert da vi ankom.
Vi startede med lidt blandede snacks og en mojito (der var et lille udvalg af drinks på menukortet).
Som forret fik vi krabbeconsommé med revet kylling og asparges. Jeg er generelt ikke så vild med de "tynde" supper, men den var virkelig velsmagende og krydret og det fungerede godt med den revede kylling, så man hele tiden fik noget med.
Efter forretten ventede vi længe på næste ret, som bestod af forårsrulle med svinekød og rejer, panko tigerrejer, dybstegt wonton med svinekød og frisk forårsrulle med svinekød og tigerreje, hertil var der tre forskellige saucer. Klart aftenens favorit.
Herefter stod den på oksefiletsalat med citrongræs, soya og chili, samt ris. Velsmagende men lidt for fedt.
Til dessert holdt jeg fast i den forudbestemte dessert som var panna cotta med passionsfrugt coulis, sprød kiks toppet med passion is, min mand valgte chokoladefondant med chili og ingefær samt kokosis. Min dessert var virkelig lækker og velsmagende, men min mands fondant var knastør!

Alt i alt var det god mad for pengene, og betjeningen var virkelig fin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar